ЗАМОВИТИ

Процес створення логотипу

1. Заповнення БРИФУ.

Розробка логотипу (фірмового стилю) у нашій студії починається після отримання від Клієнта БРИФА створення логотипу. Цей документ може бути заповнений Клієнтом самостійно (дуже бажано) або в студії за допомогою нашого менеджера. У ньому відображаються основні побажання до майбутньої розробки (вид логотипу, колірне рішення, ідея та інше). На зустрічі ми уважно вислуховуємо усі побажання.


Роботу з розробки логотипу займається керівником проекту, який у майбутньому веде проект і відповідає на всі питання, що виникають у процесі розробки.

2. Аналіз роботи.

Потім, ми аналізуємо інформацію, відображену у БРІФІ. Команда розробників – керівник проекту та дизайнери обговорюють логотип та пропонують різні ідеї для його реалізації. Усі зібрані ідеї обговорюються та виділяються найкращі з них.

3. Ескізи логотипу

За кожною затвердженою ідеєю реалізується її ескіз на папері.

4. Відображення логотипу.

Всі намальовані логотипи після їх детального розгляду переводяться у векторний формат на комп'ютері. Створюються закінчені повнокольорові варіанти логотипу.

5. Подання роботи.

Готові варіанти логотипу Клієнт може отримати електронною поштою або розглянути та обговорити в студії.


6. Вибір варіанта та доопрацювання логотипу.

Після обмірковування Клієнтом представленої роботи він або відразу затверджує один із варіантів логотипу (якщо він йому подобається :), або висловлює побажання щодо його доопрацювання.

7. Результат готовий!

Затверджений логотип передаються Клієнту у векторному форматі з поясненнями щодо його застосування (колірне рішення, шрифт та інше).






Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98