ЗАМОВИТИ

Логотип фірмовий стиль фотографа Photography Київ Україна

Розробка логотипу:

Марія Музиченко - фотограф, який робить якісні та емоційні фотографи: love story, вагітність, сімейну фотосесію, репортаж із корпоративної, спортивної чи сімейної події (м.Київ, Україна).

У нашу студію звернулися за розробкою візуального образу фотографа – створенням логотипу та фірмового стилю. Замовником було поставлено завдання придумати цікавий та простий у використанні логотип, що асоціюється зі сферою діяльності.

Після детального обговорення різних варіантів Замовник затвердив наведений нижче логотип. Знак розробленого логотипу виконаний у вигляді абстрактної фігури – монограми, що складається з літери M та вірніше частини олівця, що відображає творчу особистість, художника фотографій. Також у знаку можна побачити корону – символ статусу та високого рівня, а також тризуб – стилізованого символу Герба України (приналежність фотографа до країни).

Колірне рішення логотипу виконане у трьох кольорах: чорний, золотий та білий. Чорний колір логотипу відображає строгість і чудово поєднується з рештою, підкреслюючи і виділяючи головне – цікавий зміст і подачу фотоматеріалу.

Золотий колір відображає високу якість послуг та створює позитивні емоції. Білий колір викликає приємні відчуття та символізує радість та гарний настрій.

Шрифтове написання назви ”MARIYA MUZYCHENKO” у логотипі розроблено дизайнерами нашої студії та адаптовано під загальний стиль бренду. Для розшифровки діяльності було прийнято використовувати у логотипі дескриптор "PHOTOGRAPHY".



Розробка фірмового стилю:

Особливу увагу хочеться приділити фірмовому стилю, який дизайнери студії пропрацювали досить ретельно. В рамках замовлення було розроблено стандартний набір документів: візитну картку, конверт, пакет.

Розроблений фірмовий стиль своїми елементами доповнює логотип, створюючи єдиний та універсальний блок інформації. Основною відмінністю стилю є простота, строгість і запам'ятовуваність.



Відгук:

П.І.Б.: Марія Музиченко

Посада: Фотограф

Місто: м. Київ, Україна

На певному етапі дійшла висновку, що крім якісно виконаної роботи - власне, фотографій, які подобалися б моїм клієнтам необхідно грамотно і правильно себе презентувати як у процесі пошуку клієнтів, так і на стадії передачі готового результату клієнту.

Звичайно, до цього я мав логотип, певний фірмовий стиль, але все це було створено власноруч, оскільки на початковому етапі свого бізнесу не ставилося до цього питання серйозно.

Тому для переходу на новий рівень розвитку вирішили звернутися до студії брендингу та дизайну "LogoMaster". Ми замовили у студії максимальний пакет з розробки нового логотипу бренду та фірмового стилю. Результати, як би не банально це звучало, нас дуже порадували. З 10 запропонованих варіантів логотипу, був обраний один, але варто зазначити, що кожен із запропонованих варіантів лого, був абсолютно самодостатній і було видно, що над кожним лого дизайнер справді працював і творив.

Точно так само було із запропонованими варіантами фірмового стилю. Були замовлені конверт для фотографій, візитка та макет для фірмового пакета.

Мені було дуже приємно та комфортно працювати зі студією "LogoMaster" та її керівником Андрієм Волхонським.

Дякую і сподіваюся на продовження співпраці!

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98