ЗАМОВИТИ

Логотип кафе cafe джаз блюз регтайм свінг соул Blues Art

Розробка логотипу:

CAFE ”BluesArt” (USA, Los Angeles) – заклад з м'якими диванами, випивкою на будь-який смак та хитромудрими картинками на стінах. Щовечора відвідувачів розважають столичні та заїжджі музиканти. Гості можуть послухати композиції відомих джазових музикантів Соні Роллінза, Дюка Еллінгтона, Антоніо Жобіма. На стінах цього кафе можна вивчити фотографії найвідоміших джазових виконавців. Є в ресторані камін, над яким висить цілий арсенал музичних інструментів та вінілові платівки. Щодня тут можна послухати музику у стилі джаз, блюз, регтайм, свінг та соул.

До нашої студії звернулися за розробкою візуального образу кафе – розробкою логотипу. Замовником було поставлено завдання: вигадати стильний, цікавий і простий у використанні логотип.

Після детального обговорення різних варіантів Замовник затвердив наведений нижче логотип. Знак розробленого логотипу виконано у вигляді саксофону, і безпосередньо відображає тематику закладу.

Колірне рішення логотипу виконане у двох кольорах: чорному та золотому. Чорний колір асоціюється із блюзом, важливістю, авторитетністю, надійністю, впевненістю. Золотий колір підкреслює преміальність закладу та відображає високу якість обслуговування.

Шрифтове написання назви ”BluesArt” у логотипі розроблено дизайнерами нашої студії та адаптовано під загальний стиль кафе. Для розшифрування діяльності було прийнято використовувати у логотипі дескриптор CAFE.



Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98