ЗАМОВИТИ

Порядок роботи

1. Ваш дзвінок до нас. Заповнення клієнтом БРІФА.


Наша співпраця починається з Вашого дзвінка (якщо ви хочете щось уточнити) або відразу з заповнення БРІФА на ту продукцію або послугу яку ви хочете замовити у нас (логотип, фірмовий стиль, бренд-бук, неймінг, слоган тощо).

Заповнений БРІФ надсилається до студії за адресою: info@flomaster.ua

Якщо є питання – наші фахівці проконсультують Вас.


2. Зустрічі, обговорення, консультації


Звичайно, телефонна розмова не дозволяє повністю зрозуміти деталі майбутнього проекту, тому ми пропонуємо Вам запросити нашого фахівця для обговорення проекту в будь-який зручний для Вас час (виїзд оплачується окремо), а також запрошуємо Вас відвідати наш офіс, для детального обговорення.

У ході зустрічей та обговорень наші фахівці з'ясовують усі нюанси та умови співпраці, одержують відомості про діяльність Вашої компанії для більш правильного розуміння майбутньої роботи.


3. Складання технічного завдання (БРІФА)


На основі отриманих під час зустрічей та обговорень відомостей, нами створюється докладне технічне завдання. Всі ваші побажання та уточнення записуються до БРІФу, який надалі є керівництвом для співробітників студії.



4. Складання необхідних документів


Після погодження кошторису робіт ми укладаємо з Вами договір і приступаємо до роботи.










5. Робота за вашим проектом


Відразу після підписання договору, для Вашого проекту буде створено тимчасову адресу в Інтернеті, де в реальному часі відображається поточний стан проекту кожному етапі розробки. Таким чином, Ви постійно зможете контролювати хід робіт і будь-якої миті вносити свої корективи.

Якщо це з якихось причин це не зручно для вас, всі роботи надсилаються клієнту електронною поштою (у будь-який час можна переглянути пошту, та відповісти студії, які будуть побажання щодо подальшої роботи).

Як правило, над проектом одночасно працюють кілька фахівців, кожен з яких бере на себе ту чи іншу частину роботи.


6. Подання готової роботи


Координація проекту здійснюється менеджером, який проводить планування ходу робіт та здійснює загальний контроль над усіма аспектами розробки. Саме з менеджером взаємодіє замовник, та менеджер несе особисту відповідальність за якість та оперативність проведених робіт. Нерідко менеджер сам приймає участь у проекті, виконуючи ту чи іншу його частину.

По закінченні робіт складається акт здачі-приймання проекту, підписання якого завершує етап усіх робіт.






Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98