ЗАМОВИТИ

Товарний знак

Товарний знак обслуговування (далі - товарний знак) - позначення, службовці для індивідуалізації товарів, виконуваних робіт або послуг (далі - товари) юридичних чи фізичних осіб.

Поняття торговельна марка (товарний знак) є буквальним перекладом англійської слова «trademark» - будь-який символ, слово, число, зображення або конструкція, використовуються виробником або продавцем для ідентифікації своїх товарів та відмінності від однорідних товарів інших юридичних чи фізичних осіб.

Інакше, торговельна марка (товарний знак) - це поєднання назви будь-якого товару (фонеми) та його графічного зображення (графеми).

Розробка товарного знаку та торгової марки має свою специфіку і кілька відрізняється від розробки емблем та некомерційної символіки. Це пов'язано з тим, що дія товарних знаків регулюється відповідним законодавством.

Розробка товарного знаку та торгової марки - справа непроста і дуже відповідальна. Замовивши цю послугу у студії LogoMasterTM Studio (м. Київ, Україна), Ви отримаєте оптимальне співвідношення ціна-якість, підкріплене креативним дизайном та свіжими ідеями.






Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98