ЗАМОВИТИ

Розробка фірмового логотипу

Розробка логотипу є найважливішою складовою формування іміджу вашої фірми, який залишатиметься обличчям вашої компанії протягом багатьох років років. Логотип закладає основи фірмового стилю компанії. Розробка фірмового логотипу – перший крок ви зможете успішно проводити акції щодо посилення бренду вашої компанії та збільшення ступеня її запам'ятовування на ринку.

Розробка логотипу включає наступні основні етапи:

- потрібно провести підготовчу роботу
- розробити та продумати концепції логотипу
- доопрацювати вигадані концепції та створити остаточне візуальне відображення логотипу
- Виконати впровадження логотипу

На етапі підготовчої роботи необхідно чітко визначити, які саме особливості компанії мають бути враховані під час розробки логотипу. Зазвичай до уваги береться специфіка товарів та послуг компанії.

Розробка логотипу та його концепції починається зі збору інформації про компанію. Адже, як уже згадувалося вище, логотип повинен відображати її сутність та відображати філософію бренду.

Сам візуальний дизайн логотипу не повинен містити жодних зайвих елементів. Є негласне правило – чим простіше логотип – тим краще. Це з тим, що логотип повинен легко запам'ятовуватися. Як кажуть дизайнери, найкращий дизайн - це дизайн, з якого більше нічого не можна забрати.

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98