ЗАМОВИТИ

Створення логотипу компанії будівельних матеріалів

Розробка логотипу:

Група компаній Profibeton Group є одним із лідерів вітчизняного ринку рішень для промислових підлог. На ринку України представлено з 2006 року. На міжнародний ринок компанія вперше вийшла у 2011 році. Наразі працює у таких країнах: Швеція, Фінляндія, Росія, Україна, Білорусь, Грузія, Азербайджан, Казахстан, Естонія.

У своїй діяльності Profibeton Group використовує передові технології провідних світових виробників, лідерів у своїх галузях з величезним досвідом у промислових та комерційних покриттях. Компанія пропонує широкий спектр матеріалів та обладнання, які гарантують безперебійну роботу, та випробувані під час довгострокової експлуатації.

У нашу студію звернулися за розробкою візуального образу бренду - створенням логотипу та фірмового стилю. Логотип є об'ємною фігурою у вигляді головних літер назви P і B, що відображає тематику промислових підлог.


Розробка фірмового стилю:

Фірмовий стиль розроблений у класичному стилі як продовження образу логотипу. Основною відмінністю розробленого стилю є стриманість, строгість, стабільність і елегантність.


Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98