ЗАМОВИТИ

Розробка логотипу клініки медичного центру

Розробка логотипу:

Ключовими факторами для заснування досконалого медичного закладу стають як конкретна допомога людям, бажання розв'язати їх труднощі, і іноді несподіваний результат щедрих старань окремих особистостей. Прикладом закладу саме такого рівня є один із найбільших медичних центрів Ізраїлю - Перший медичний центр Тель-Авіва імені Сураски (Іхілов).

Головні переваги першого медичного центру Тель-Авіва - практично необмежений спектр медичної допомоги, сучасне та ефективне медичне обладнання та згуртований професійний колектив. Будівля центру займає значну територію - 207 000 квадратних метрів, і знаходиться в дуже гарному місці: навколо багато парків, і тому око тішить велику кількість зелені. Така сприятлива ситуація є важливим показником, оскільки позитивно впливає на лікування пацієнтів.

До нашої студії звернулися за розробкою візуального образу бренду – створенням логотипу та фірмового стилю клініки.

Знак розробленого логотипу виконаний у вигляді з'єднання рук спрямованих вгору, що відображає турботу та любов про пацієнтів, які проходять лікування у клініці. Руки лікарів також відображають захист від хвороб та надійність медичного обстеження та лікування в медичному центрі.


Розробка фірмового стилю:

Фірмовий стиль розроблений у класичному стилі. Цей стиль актуальний завжди і доречний практично скрізь. Основною відмінністю класичного стилю є стриманість, строгість, стабільність і елегантність. Класика органічно поєднує в собі функціональний та естетичний аспекти, він не впадає в око, а привертає увагу своєю якістю та надійністю.


Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98