ЗАМОВИТИ

Створення логотипу для ювелірних прикрас

Розробка логотипу:

Торговий дім "Asterra" (Казахстан) — торговий майданчик, що динамічно розвивається, з продажу ювелірних виробів високої якості зі свіжим і сучасним підходом в умовах швидкозмінного світу. Це перший та єдиний Інтернет-магазин на казахстанському ринку, який прагне поєднати найкращих виробників ювелірних виробів країн СНД на ринку Казахстану. Головна ідея створення Торгового дому «Asterra» – доставка ювелірних виробів до кінцевого споживача практично в усі куточки країни та у найкоротший термін.

До нашої студії звернулися за розробкою візуального образу бренду – створенням логотипу торгового дому. Основне завдання логотипу – бути впізнаваним, оригінальним та незабутнім. Графічна частина логотипу виконана у вигляді абстрактного малюнка у колі, що відображає тематику краси, вишуканості та ювелірних виробів.


Відгук:

П.І.Б.: Ільїн Є.Б.

Компанія: Торговий дім Asterra

Посада: Директор

Країна, місто: Казахстан, м. Алмати

Від імені компанії «Торговий дім Asterra» висловлюємо подяку творчому колективу студії та зокрема Волхонському Андрію Сергійовичу, за оперативність у розробленні логотипу компанії, творчий підхід та увагу до деталей.

Ми раді, що творчий колектив студії дизайну зробив істотний внесок у розробку фірмового стилю компанії, який вже отримав схвалення та популярність не лише серед наших клієнтів, а й серед партнерів.

Робота завершена точно в строк у повному обсязі відповідно до технічного завдання. Бажаємо Вам та Вашій компанії подальшого розвитку та процвітання!

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98