ЗАМОВИТИ

Створення логотипу для салонів краси

Розробка логотипу:

Салон краси BYBLOS (м.Київ, Україна) - це унікальне поєднання досвіду та якості послуг, модний центр із затишним інтер'єром, де панує надзвичайно м'яка, домашня атмосфера доброти та затишку. Стилісти салону постійно підтримують свій професійний рівень, проходять навчання у провідних світових школах, продовжуючи вдосконалювати свою майстерність.

За своїм виглядом салон не схожий ні на який інший. В інтер'єр історичного особняка XIX століття (по вул. Шота Руставелі 21, Київ), що зберіг первозданний стиль, тонко вплітаються елементи східного декору, створюючи дивовижну атмосферу комфорту та внутрішнього спокою. BYBLOS - біблійне місто Гебал, давнє фінікійське місто, розташоване на березі Середземного моря, за 32 км від Бейрута - нинішньої столиці Лівану. Був одним із найбільших портів давнини, через який, зокрема, до Греції експортувався папірус, також відомий у Стародавній Греції під назвою біблос і зобов'язаний місту Бібл своєю назвою.

До нашої студії звернулися за створенням образу нового бренду салону краси – розробкою логотипу та фірмового стилю. Колірне рішення логотипу виконане в бірюзовому кольорі, що відображає красу, грацію та ніжність. Логотип складається із знака у вигляді півмісяця з нанесеним на нього фінікійським орнаментом та шрифтовою назвою BYBLOS, яка спеціально була розроблена у Візантійській стилістиці для передачі філософії бренду.

Культ півмісяця, характерний для різних епох і культур, породив багату міфологію та пов'язану з нею символіку. Півмісяць був священним символом вавилонської та халдейської Астарти, єгипетської Ісіди та грецької Діани. Давньогрецькі та римські богині місяця несли зображення півмісяця у своїх зачісках, як знак відродження, божественності, чистоти та народження – що можна порівняти з філософією салону краси BYBLOS.


Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98