ЗАМОВИТИ

Розробка логотипу для адвоката

Розробка логотипу:

Сергій Владиславович Бевз (Україна, м.Київ), як успішний адвокат, основні напрямки своєї діяльності визначив як надання ефективних, швидких та високоякісних юридичних рішень, розуміючи, що для досягнення високих результатів необхідно передбачати та реагувати на виклики та проблеми, з якими можуть зіткнутися його клієнти у процесі підприємницької діяльності, державної служби та у повсякденному житті.

Тому основними напрямками діяльності адвоката Сергія Бевза обрано: захист прав та законних інтересів громадян під час досудового розслідування та в судах; участь як захисник на досудовому слідстві з кримінальних проваджень будь-якої складності; представництво клієнтів у цивільних, адміністративних та господарських справах у судах усіх рівнів та юрисдикцій; надання громадянам та юридичним особам якісної адвокатської допомоги по всіх галузях права, юридичні послуги та консультації з питань безпеки бізнесу.


Сергій особисто звернувся до нашої студії за комплексною роботою: розробкою логотипу, фірмового стилю – візитівка, бланк, конверт, папка, блокнот та створенням сучасного та стильного сайту. Нам було надано повну дизайнерську свободу в роботі, єдиним побажанням було не використання синього кольору в логотипі (оскільки 70-80% юридичних компаній та адвокатів використовують це колірне рішення).

Логотип адвоката виконаний у вигляді іміджевого інструмента, що пише - пера ручки. Сучасна перова ручка зазвичай складається з корпусу із заправним механізмом, ємності для чорнила, та металевого роздвоєного пера. Шрифт у логотипі – строгий і легко читається, для відображення солідності та надійності. Також ми ретельно пропрацювали та підібрали унікальне колірне рішення для логотипу, яке дуже рідко зустрічається у тематиці юриспруденції.


Розробка фірмового стилю:

У рамках розробки фірмового стилю було створено: візитку, бланк, конверт, папку та блокнот. Кожен елемент стилю створений з особливою увагою до деталей та матеріалів, щоб підкреслити індивідуальність адвоката та справити враження на кінцевих споживачів.

Серед клієнтів адвоката - великі компанії та банки, приватні підприємці, бізнесмени та звичайні громадяни.

Основним принципом роботи адвоката Сергія Бевза є надання кожному клієнту необхідного обсягу юридичної допомоги для того, щоб кожен, хто звертається за допомогою чи консультацією до адвоката, міг би повною мірою реалізувати своє право на юридичну. допомога, гарантована Конституцією України.


Розробка сайту:

У сучасному світі високої конкуренції та великого інформаційного потоку звернути на себе увагу та утримати клієнтів є непростим завданням. Попит на послуги адвоката завжди буде актуальним. Створення сайту – це чудовий спосіб заявити про себе, а також забезпечити ефективну рекламу послуг адвоката. Спеціальний сайт для інформування та юридичних консультацій населення підвищить рейтинг та відбудує від конкурентів.

Сайт створюється з метою його максимальної комерційної ефективності та відображення індивідуальності адвоката. Тому до початку роботи над ресурсом фахівці нашої студії провели ретельний моніторинг та аналіз даного сегменту ринку послуг адвокатів. У роботі над сайтом брали участь наші фахівці з маркетингу, брендингу та PR-послуг. Разом із Клієнтом було розроблено технічне завдання, на основі якого було створено сучасний, стильний та адаптивний сайт.

bevzlaw.com





Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98