ЗАМОВИТИ

Розробка логотипу для кейтерингу

Розробка логотипу:

Організація свят та заходів є досить складним заняттям. Набагато простіше та зручніше замовити кейтеринг обслуговування. Поняття кейтеринг включає виїзне ресторанне обслуговування, страви готуються і доставляються у вказане замовником місце. За потреби виїзний ресторан приготує все прямо на місці проведення заходу. Доставка може здійснюватися додому, в офіс, також велику популярність користується обслуговування заходів на природі. Кейтеринг включає сервірування столу, подачу їжі та напоїв, обслуговування гостей.

Кейтерингова служба E&E Catering дає можливість красиво оформити стіл та подати на нього смачні страви у будь-який час та в будь-якому місці. За допомогою цієї компанії можна організувати корпоративний захід, невелику вечірку з друзями або провести грандіозне виїзне свято.

До нашої студії звернулися за створенням візуального образу бренду – розробкою логотипу, фірмового стилю та бренд бука

Знак розробленого логотипу виконаний у вінтажному стилі та на пряму відображає тематику діяльності компанії – кейтеринг. Вилка та ложка, стилізовані таким чином, що в них зашифровані літери E&E. Це імена власників компанії: Elena/Eugeniy, а також початкові літери слогана Emotions & Elegance. Кольорове рішення виконане у теплих кольорах: світло-фіолетовий (лаванда) та світло-коричневий (молочний шоколад). Дане колірне рішення дуже рідкісне в області кейтерингу і однозначно дуже добре запам'ятовуватиметься Клієнтами.

Кейтерингова служба E&E Catering - емоції та елегантність у кожній миті!


Розробка фірмового стилю:

Фірмовий стиль розроблений у класичному стилі. Цей стиль актуальний завжди і доречний практично скрізь. Основною відмінністю стилю є строгість, стабільність і елегантність.


Розробка бренду бука:

Протягом місяця було виконано завдання щодо створення та погодження бренд бука кейтерингової служби E&E Catering. Особливу увагу Замовник просив приділити опису логотипу та його нанесення на різні площини, створення фірмового стилю, з яким відвідувач зустрінеться на вивісці, в інтер'єрі закладу, кабінетних табличках, одязі персоналу та інше.


Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98