ЗАМОВИТИ

Розробка логотипу стилю споживче кредитування онлайн мікрокредитування

Розробка логотипу:

"Гроші247" - споживче кредитування онлайн (Україна). Це миттєва фінансова допомога в отриманні короткострокової позики 24 години на день, 7 днів на тиждень. Компанія є одним із лідерів українського ринку мікрокредитування. Головна перевага – це швидкість оформлення заявок. Для отримання кредиту не потрібно збирати зайві документи та проходити численні перевірки експертами. Все, що потрібно - залишити заявку на сайті та отримати гроші на свою картку.

У нашу студію звернулися за розробкою візуального образу бренду - створенням логотипу та фірмового стилю. Замовником було поставлено завдання розробити цікавий, яскравий і логотип, що запам'ятовується, який асоціюється зі сферою діяльності.

Після детального обговорення різних варіантів Замовник затвердив наведений нижче логотип. Знак розробленого логотипу виконаний у вигляді двох гуртків (як логотип на картах Mastercard), для відображення специфіки отримання кредиту – одразу на картку. У першому колі зображені стрілки годинника, для відображення швидкості отримання грошей, а в другому колі - хвилі Wi-Fi, для відображення онлайн послуги через сайт.

Колірне рішення логотипу виконане у двох кольорах: фіолетовий та зелений. Фіолетовий колір символізує властиву людині інфантильність і навіюваність, потреба у підтримці, опорі, тобто. відображає реальну допомогу (у разі – грошову). Зелений колір гранично матеріал (колір грошей) і діє заспокійливо на нервову систему, знімає головний біль, втому, дратівливість, знижує кров'яний тиск. Таким чином, колірне рішення говорить про допомогу та заспокоює людину (він не сильно переживатиме, що бере кредит).

Шрифтове написання назви “Гроші247” розроблено дизайнерами нашої студії та виконане у строгому стилі.



Розробка фірмового стилю:

Особливу увагу хочеться приділити фірмовому стилю, який дизайнери студії пропрацювали досить ретельно. В рамках замовлення розроблено стандартний набір документів: візитні картки, конверт, фірмовий бланк. Розроблений фірмовий стиль, що складається з динамічних кіл-монеток, відображає головну концепцію бренду - миттєва фінансова допомога в отриманні короткострокової позики. Основною відмінністю стилю є строгість і запам'ятовуваність.


Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98