ЗАМОВИТИ

Розробка логотипу стилю міжнародної молодіжної освітньої програми

Розробка логотипу:

STARS Ukraine – українське представництво міжнародної єврейської молодіжної освітньої програми STARS (Student Torah Alliance for Russian Speakers). В Україні вона існує понад 10 років, представлена у 20 містах. Програма включає два напрями: неформальну єврейську освіту та активну діяльність у форматі молодіжних клубів єврейських громад своїх міст: семінари, подорожі, проведення та участь у єврейських святах, волонтерство, реалізація власних проектів. На заняттях молодь знайомиться з історією свого народу, його традиціями та культурою, мовою та цінностями. Програма виховує нове покоління лідерів єврейських громад України, рушійну силу їхнього подальшого розвитку. Цільова аудиторія: 16-29 років. Основний вік – студенти та випускники ВНЗ (18-25 років).

До нашої студії звернулися за розробкою візуального образу бренду – створенням нового логотипу та фірмового стилю міжнародної молодіжної освітньої програми.

У програми вже було кілька варіантів логотипу за час свого існування (представлені нижче), проте вони дуже застаріли, тому спільно із Замовником було прийнято рішення не робити редизайн логотипу, а розробити новий логотип та стиль.

Основні побажання Клієнта щодо розробки логотипу:

Знак розробленого логотипу виконаний у вигляді абстрактної фігури – об'ємної шестикінцевої зірки (Зірка Давида). Існує безліч трактувань даного символу, але слід розуміти, що немає єдиної відповіді на питання про те, яке значення має Зірка Давида. Це дуже давній символ із багаторічною історією. Найчастіше зустрічається тлумачення значення, що з поєднанням двох сил чи речей. Це може бути Бог і людина, чоловічий і жіночий початок, Земля та Небо. В цілому, це поєднання двох протилежностей та гармонія між ними, іноді і продовження життя.

Спільна асоціація логотипу: лідерство, зростання, динаміка, розвиток людини одночасно в різних напрямках, згуртованість та єдність руху - міжнародної єврейської молодіжної освітньої програми.

Колірне рішення освітньої програми виконане у двох кольорах: синій та червоний. Синій колір у дизайні логотипу відображає національну символіку країни, а також символізує гармонію у спілкуванні між молоддю. Це колір чистоти та легкості, він говорить про інтелектуальність та надійність освітньої програми. Червоний колір логотипу відображає інновації (молодь дізнається для себе щось нове), стабільність та лідерство організації.


Розробка фірмового стилю:

Особливу увагу хочеться приділити фірмовому стилю, який дизайнери студії пропрацювали досить ретельно. В рамках замовлення було розроблено стандартний набір документів: візитні картки, конверти, фірмовий бланк. Розроблений фірмовий стиль, актуальний завжди і доречний практично скрізь. Основною відмінністю стилю є строгість, запам'ятовування та елегантність.



Відгук:

П.І.Б.: Trambovetsky Zalman

Компанія: STARS Ukraine

Посада: Керівник офісу

Країна, місто: Україна

Робота над логотипом та створенням фірмового стилю спочатку представлялася нам довгою та виснажливою. У цьому питанні ми були тим класичним варіантом клієнта, який "не знає, що хоче, але хоче, щоб було на високому рівні", як правильно помітили в компанії "LogoMaster" на одній із перших зустрічей. Фактично, з перших етапів обговорення та подальшої роботи над нашим замовленням, впевненість у високому професіоналізмі співробітників компанії "LogoMaster", і в підсумковому відмінному результаті тільки зміцнювалася. Також хочу відзначити системність, оперативність та пунктуальність у виконанні замовлення.

Від імені нашої організації висловлюємо подяку компанії "LogoMaster" за створення унікального фірмового стилю STARS Ukraine, який повністю задовольняє всі наші запити. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю. Дякую!

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98