ЗАМОВИТИ

Розробка логотипу магазину квітів у стилі loft

Розробка логотипу:

"Будинок півонії" - магазин квітів у стилі loft, що знаходиться в центрі міста Київ (Україна). Місія кожного працівника салону – привнести в життя красу кольорів, подарунків та стосунків. Флористи магазину постійно удосконалюють свої знання та навички, відвідуючи уроки світових флористів, та стежать за останніми тенденціями світу флористики. Кожен букет або квіткова композиція відрізняються один від одного, що робить магазин особливим та унікальним.

До нашої студії звернулися за розробкою візуального образу бренду – створенням логотипу бренду.

Логотип виконаний у вигляді затишного будиночка з півонії. Шрифтове написання назви “Будинок півонії” розроблено дизайнерами нашої студії та побудовано на хенд-леттерингу для відображення неповторних унікальних робіт флористів магазину.



Логотип стилізований під єдиний графічний символ для зручності нанесення на різні поверхні. Базовий колір – золотистий для передачі сонячної енергетики квітів і божественності робіт співробітників магазину.

Магазин кольорів “Будинок півонії” - місце, де панує гармонія, стиль та особлива енергетика кольорів.



Відгук:

П.І.Б.: Гладка Вікторія Дмитрівна

Компанія: ПП "Будинок півонії"

Посада: Генеральний директор

Країна, місто: Україна

За рік моєї фантазії та творчої діяльності, я створила так би мовити "другу дитину", а саме - магазин квітів. Я вдячна, що саме Ви знову взяли не маловажну участь у створенні здійснення такої важливої для мене мрії. Все на рівні, як завжди, без суперечок. Ви справжні професіонали своєї справи, розумієте мене з півслова і завжди залишаєтеся на зв'язку. Дякую за співпрацю, далі - більше, краще і тільки з Вами!

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98