ЗАМОВИТИ

Розробка логотипу стилю Турецька будівельна компанія

Розробка логотипу:

"KAYABUD" - Турецька будівельна компанія. Основне завдання компанії полягає в тому, щоб бути чесними, порядними в роботі та зі своїми клієнтами. Підприємство прагне завжди бути символом якості у сфері будівельної промисловості. Головна мета компанії полягає у створенні житлових та промислових будівель. Для здійснення будівельної діяльності у компанії є всі необхідні ліцензії та нормативна документація. Сучасна технічна база та високий рівень професійної підготовки працівників дозволяє проводити весь перелік будівельних робіт будь-якого рівня складності.

У нашу студію звернулися за розробкою візуального образу бренду – створенням логотипу та фірмового стилю міжнародної будівельної компанії.

Знак розробленого логотипу виконаний у вигляді будівельного крана створеного на основі літери “К” та півмісяця (символ ісламу, зображений на гербі та прапорі Туреччини).

Шрифтове написання назви “KAYABUD” розроблено дизайнерами нашої студії та виконане у строгому стилі.

Колірне рішення логотипу виконане у двох кольорах: червоний та темно-сірий. Червоний колір логотипу відображає інновації, стабільність та лідерство компанії. Темно-сірий колір відображає надійність та високу якість будівельних рішень.


Розробка фірмового стилю:

Особливу увагу хочеться приділити фірмовому стилю, який дизайнери студії пропрацювали досить ретельно. В рамках замовлення було розроблено стандартний набір документів: візитні картки, конверти, фірмовий бланк. Розроблений фірмовий стиль з елементами офісних будівель і житлових будинків, що будуються, підкреслює сферу діяльності компанії – будівництво. Основною відмінністю стилю є строгість і запам'ятовуваність.


Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98