ЗАМОВИТИ

Розробка логотипу стилю продаж електроніки, побутової техніки

Розробка логотипу:

“ATB electronics” – оптовий та роздрібний продаж побутової, цифрової та електронної техніки (Україна). Головна мета та місія компанії - зробити покупки гранично зручними, вигідними та радісними.

У нашу студію звернулися за розробкою візуального образу бренду - створенням логотипу та фірмового стилю.

Після детального обговорення різних варіантів логотипу Замовник затвердив наведений нижче логотип, в якому частина назви “ATB” з'єднана зі штепсельною вилкою для відображення тематики магазину.

Шрифтове написання назви “ATB electronics” розроблено дизайнерами нашої студії та виконано у техно-стилі.

Колірне рішення логотипу виконане у двох кольорах: синій та червоний. Червоний колір логотипу відображає інновації, стабільність та лідерство компанії. Синій колір несе посил впевненості та успіху. Він символізує авторитет, спокій, лояльність, визнаність, чесність та довіру, що дуже важливо у сфері продажу.


Розробка фірмового стилю:

Особливу увагу хочеться приділити фірмовому стилю, який дизайнери студії пропрацювали досить ретельно. В рамках замовлення було розроблено стандартний набір документів: візитні картки, конверти, фірмовий бланк. Розроблений фірмовий стиль із елементами побутової техніки (стаціонарний ПК, телевізор, пральна машина, смартфон, фотоапарат, газова плита) підкреслює сферу діяльності компанії – продаж електроніки та побутової техніки. Основною відмінністю стилю є строгість і запам'ятовуваність.


Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98