ЗАМОВИТИ

Розробка логотипу стилю слогана бренд бука адвокатське бюро

Розробка логотипу:

“АДВОКАТСЬКЕ БЮРО Сергія Пагера” надає юридичні послуги (Україна, м. Київ). Бюро займається юридичними консультаціями; підготовкою документів правового характеру, представництво інтересів (ведення справи) у судах, органах державної влади та місцевого самоврядування; сімейними та трудовими суперечками, захистом прав споживачів; стягненням заборгованості; оскарження дій та рішень посадових та службових осіб, органів державної влади та місцевого самоврядування; допомога у справах, пов'язаних із землею та нерухомістю та багато іншого.

До нашої студії звернулися за розробкою візуального образу бренду – створенням логотипу, слогана, фірмового стилю та бренд бука.

Після детального обговорення різних варіантів логотипу Замовник затвердив наведений нижче логотип. Знак розробленого логотипу виконаний у вигляді монограми з великих літер прізвища та імені адвоката англійською мовою – S і P, взятими в коло, що означає цілісність, безперервність, первісну досконалість та опосередковано характеризує компанію як єдину та універсальну. Шрифтове написання назви “АДВОКАТСЬКЕ БЮРО Сергія Пагера” виконано у строгому стилі.

Колірне рішення логотипу виконане у двох кольорах: темно-синій та світло-блакитний.

Синій колір асоціюється із силою, важливістю, авторитетністю, надійністю, впевненістю. Синій - колір моря та неба. Він справляє враження спокою, незворушності та порядку. Світло-блакитний є кольором свіжості, чистоти та легкості, він говорить про інтелектуальність та надійність компанії, а також уособлює умиротворення.



Створення слогану:
ВСЕ ЗАРАДИ УСПІХУ

Розробка фірмового стилю:

Особливу увагу хочеться приділити фірмовому стилю, який дизайнери студії пропрацювали досить ретельно. В рамках замовлення було розроблено стандартний набір документів: візитні картки, конверти, фірмовий бланк. Розроблений фірмовий стиль своїми елементами доповнює логотип, створюючи єдиний та універсальний блок інформації. Основною відмінністю стилю є простота, строгість і запам'ятовуваність.


Розробка бренду бука:

Протягом двох тижнів було виконано завдання щодо створення та погодження бренд бука. Особливу увагу Замовник просив приділити опису логотипу та його нанесенню на різні площини, створенню фірмового стилю, з яким відвідувач зустрінеться на вивісці, в інтер'єрі, кабінетних табличках та штендері поблизу входу до бюро.



Відгук:

П.І.Б.: Пагер Сергій Миколайович

Компанія: Адвокатське бюро "Сергія Пагера"

Посада: Керуючий адвокат

Країна, місто: Київ, Україна

Оперативно та професійно – це саме про команду FloMaster & LogoMaster Studio. Окрема благодарність лідеру та ідейному натхненнику Андрію Волхонському за якісно пророблену роботу.

Приємно мати справу з такими людьми!!!

Рекомендую всім команду FloMaster & LogoMaster Studio і Ви не пожалкуєте!!!

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98