ЗАМОВИТИ

Розробка логотипу стилю медична компанія

Розробка логотипу:

MM Medic - медична компанія. Сфера діяльності: медицина, косметологія, дерматологія, стоматологія, спортивна медицина, ортопедія та травматологія, ревматологія.

У нашу студію звернулися за розробкою візуального образу бренду - створенням логотипу та фірмового стилю.

Основні побажання Клієнта до розробки логотипу зводилися до того, щоб візуальний образ був зрозумілий для цільової аудиторії бренду, а це:

- Клієнти (тобто пацієнти) косметологічних клінік, стоматології, травматології, ортопедії, гінекології, подології, трихології та ін. Особливості: широка аудиторія найрізноманітніших за рівнем освіти та доходу людей, які повинні побачити новий продукт та повірити у необхідність його застосування на собі.

- Лікарі перерахованих клінік. Особливості: є дві категорії – ті, хто застосовує цей продукт у своїй практиці, таких потрібно переконати, що наш продукт є кращим. Друга категорія – ті, хто чув про продукт, але з якихось причин (вважає це неефективним, складним, дорогим) не застосовує. Цю категорію потрібно «позбавити» такої упередженості.

Знак розробленого логотипу виконаний у вигляді абстрактної фігури, що складається з трикутників. Це один із найбільш сильних та універсальних символів. Рівносторонній трикутник - чоловічий і сонячний знак, що представляє божество, життя, серце, гору та сходження, добробут та гармонію. Перевернутий трикутник – жіночий та місячний символ, воду, плодючість, дощ, божественну милість. Рівносторонній трикутник символізує завершення. Трикутник, звернений вершиною догори, є сонячним і має символіку життя.

Таким чином, у логотипі було передано ідею медицини та синтез її застосування на такі сфери діяльності як косметологія, дерматологія стоматологія, спортивна медицина, ортопедія та травматологія, ревматологія.

Колірне рішення логотипу виконане в червоному кольорі. Це колір медицини (кров, судини та інше), який відображає інновації, стабільність та лідерство бренду.

Шрифтове написання назви “MM Medic” розроблено дизайнерами нашої студії та виконане у строгому стилі.


Розробка фірмового стилю:

Фірмовий стиль дизайнери нашої студії створили на основі елементів знака з логотипу. В рамках замовлення було розроблено стандартний набір документів: візитні картки, конверти, фірмовий бланк та дизайн презентації у PowerPoint (головна + шаблон спільної сторінки). Розроблений фірмовий стиль відображає головну концепцію бренду - медичний виріб високої якості, зроблений українцями для України та інших. Основною відмінністю стилю є строгість, запам'ятовуваність і елегантність.


Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98