ЗАМОВИТИ

Розробка логотипу стилю експорт продуктів харчування

Розробка логотипу:

Компанія UFC Trade (Україна, м.Київ) займається експортом продуктів харчування. Мета компанії - комплексні задоволення потреб ринку продуктів харчування. Компанія пропонує тільки високоякісні продукти харчування та працює виключно з перевіреними виробниками.

У нашу студію звернулися за розробкою візуального образу бренду - створенням логотипу та фірмового стилю. Замовником було поставлено завдання розробити цікавий, яскравий і логотип, що запам'ятовується, який асоціюється зі сферою діяльності.

Після детального обговорення різних варіантів Замовник затвердив наведений нижче логотип. Знак розробленого логотипу виконаний у вигляді абстрактної фігури (стрічка Мебіуса), яка відображає різні напрямки (шляхи) реалізації та доставки продукції.

Колірне рішення логотипу виконане у трьох кольорах: синій, блакитний та помаранчевий для передачі широкого спектру різної продукції, яку експортує компанія.

Шрифтове написання назви “UFC Trade” розроблено дизайнерами нашої студії та виконане у строгому стилі.


Розробка фірмового стилю:

Особливу увагу хочеться приділити фірмовому стилю, який дизайнери студії пропрацювали досить ретельно. В рамках замовлення було розроблено стандартний набір документів: візитні картки, конверти, фірмовий бланк та дизайн презентації у PowerPoint (головна + шаблон спільної сторінки). Розроблений фірмовий стиль, що відображає головну концепцію бренду - експорт продуктів харчування на найвищому рівні. Основною відмінністю стилю є строгість, запам'ятовування та елегантність.



Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98