ЗАМОВИТИ

Розробка логотипу стилю лабораторія оцінки якості аналіз продукції

Розробка логотипу:

Компанія “QTL” (Україна, м.Київ) займається проведенням комерційних аналізів продукції для підприємств харчової галузі, а також комплексною оцінкою якості харчової продукції. Компанія виконує дослідження з використанням сучасних приладів та новітніх методологій. "QTL" – лабораторія оцінки якості.

У нашу студію звернулися за розробкою візуального образу бренду - створенням логотипу та фірмового стилю. Замовником було поставлено завдання розробити цікавий, яскравий і логотип, що запам'ятовується, який асоціюється зі сферою діяльності.

Після детального обговорення різних варіантів Замовник затвердив наведений нижче логотип. Знак розробленого логотипу виконаний у вигляді абстрактної фігури, що відображає дослідження, аналіз та вивчення продукції.

Колірне рішення логотипу виконано у чотирьох кольорах: зелений, салатовий, синій та блакитний для передачі широкого спектру різної продукції, з якою працює компанія.

Шрифтове написання назви “QTL food protection” розроблено дизайнерами нашої студії та виконане у строгому стилі.


Розробка фірмового стилю:

Особливу увагу хочеться приділити фірмовому стилю, який дизайнери студії пропрацювали досить ретельно. В рамках замовлення було розроблено стандартний набір документів: візитні картки, конверти, фірмовий бланк. Розроблений фірмовий стиль у вигляді хвиль є незабутнім, динамічним та елегантним.



Розробка дизайну сертифікату:

Розробка дизайну сертифіката була виконана на основі розробленого раніше фірмового стилю компанії. Загальний дизайн сертифікату виконаний у технологічному, інноваційному стилі та відповідає основним вимогам Замовника до цієї роботи.



Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98