ЗАМОВИТИ

Розробка логотипу стилю бренд бука аграрна компанія

Розробка логотипу:

Аграрна компанія “NANAGRONN” (Україна, м.Київ) працює у сфері виробництва та переробки сільгосппродукції. Підприємство орендує землі сільськогосподарського призначення за довгостроковими договорами оренди землі з її власниками. Спеціалізація компанії – рослинництво. Основна вироблена продукція – пшениця, ячмінь, ріпак, насіння соняшнику, яке, в основному, експортується до країн Близького Сходу та Середземномор'я. Підприємство володіє основними фондами, які дозволяють реалізовувати повний цикл виробництва сільськогосподарської продукції рослинництва, включаючи довгострокове зберігання у складах.

У нашу студію звернулися за розробкою візуального образу бренду - створенням логотипу, фірмового стилю та бренд бука. Замовником було поставлено завдання придумати цікавий, красивий і логотип, що запам'ятовується.

Після детального обговорення різних варіантів логотипу Замовник затвердив наведений нижче логотип. Знак розробленого логотипу виконаний у вигляді землі з елементами зерна всередині, що говорить про міжнародний рівень роботи компанії над ринком зернових культур. Коло означає цілісність, безперервність та початкову досконалість. Логотип, що використовує коло, побічно характеризує компанію як єдину, цілісну та універсальну.

Колірне рішення логотипу виконане у двох кольорах: жовтий та зелений.

Жовтий - це світло зернових культур, сонця, інтелекту, віри та оптимізму. Жовтий колір - теплий, легкий, яскравий, радісний. Він викликає приємні відчуття та символізує рух та радість.

Зелений - життя, природа, гармонія. Крім того, саме цей колір прийнятий у всьому світі, як найбезпечніший. Зелений колір – надійність, стабільність, розслаблення та заспокоєння. Зелений у психології є символом м'якості та спокою, він заспокоює та створює відчуття гармонії та довіри.

Шрифтове написання назви “NANAGRONN” розроблено дизайнерами нашої студії та виконане у строгому стилі.


Розробка фірмового стилю:

Особливу увагу хочеться приділити фірмовому стилю, який дизайнери студії пропрацювали досить ретельно. В рамках замовлення розроблено стандартний набір документів: візитні картки, конверти, фірмовий бланк, папка, презентація PowerPoint. Розроблений фірмовий стиль своїми елементами доповнює логотип, створюючи єдиний та універсальний блок інформації. Основною відмінністю стилю є простота, строгість і запам'ятовуваність.


Розробка бренду бука:

Протягом двох тижнів було виконано завдання щодо створення та погодження бренд бука. Особливу увагу Замовник просив приділити опису логотипу та його нанесення на різні площини, створення фірмового стилю, з яким відвідувач зустрінеться на транспорті компанії, в інтер'єрі офісу, кабінетних табличках, одязі персоналу та інше.



Відгук:

П.І.Б.: Ільвівська Дарина Григорівна

Компанія: NANAGRONN

Посада: Директор

Країна, місто: Київ, Україна

Наша компанія замовила розробку логотипу, фірмового стилю, бренд-бук. Робота зроблена на найвищому професійному рівні, у необхідні для нас стислі терміни. Дуже сподобався індивідуальний підхід до вирішення поставлених завдань. Плануємо замовити розробку сайту компанії. Дуже рекомендуємо !!!

Висловлюємо подяку всьому колективу компанії "LogoMaster". Бажаємо успіху, процвітання та досягнення нових вершин у бізнесі.

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98