ЗАМОВИТИ

Розробка логотипу спортивне харчування одяг для спорту продукти здорового харчування для фітнесу кросфіту бодібілдингу важкої атлетики

Розробка логотипу:

ТМ "REKORD Sport" (Україна) - спортивне харчування; одяг для спорту; спортивні аксесуари; товари для здорового способу життя; продукти здорового харчування; товари для фітнесу, кросфіту, бодібілдингу, важкої атлетики.

До нашої студії звернулися за розробкою візуального образу бренду – створенням логотипу. Замовником було поставлено завдання розробити цікавий, простий і логотип, що запам'ятовується, який асоціюється зі спортом, динамікою, швидкістю.

Після детального обговорення різних варіантів Замовник затвердив наведений нижче логотип. Знак виконаний у вигляді першої літери назви "R" зі стрілками, які відображають тематику бренду та передають загальну філософію спорту та здорового способу життя.

Кольорове рішення логотипу для універсальності використання виконане в одному кольорі. Червоний колір логотипу відображає динаміку, швидкість, енергію, інновації, стабільність та лідерство бренду.

Шрифтове написання назви REKORD в логотипі розроблено дизайнерами нашої студії.


Розробка лого бука:

Розроблений логотип був оформлений у ЛОГО БУК (logo book), який є правилами щодо використання логотипу, і служить для того, щоб не допускати неправильне використання та застосування логотипу. Це своєрідний «технічний паспорт» логотипу, де описані всі особливості його коректного використання.

Правила з використання логотипу мають чітку структуру і включають:

1.1. Логотип
1.1.1. Стандартне відображення
1.1.2. Масштабно-координатна сітка
1.1.3. Колірні рішення
1.1.4. Правила використання
1.1.5. Неприпустимі варіанти використання
1.2. Фірмові кольори
1.3. Фірмові шрифти
1.4. Фірмовий блок
1.4.1. Пропорції
1.4.2. Колірні рішення
1.4.3. Правила використання
1.4.4. Неприпустимі варіанти використання


Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98