ЗАМОВИТИ

Логотип компанії управління баштовими кранами будівельний проект підйомна техніка

Розробка логотипу:

Компанія "УБМ-ГРУП" (Україна, м. Київ) займається професійним управлінням баштовими кранами. Компанія надає забудовникам повний комплекс робіт із забезпечення їх будівельних проектів надійною підйомною технікою.

До нашої студії звернулися за розробкою візуального образу компанії – розробкою логотипу. Замовником було поставлено завдання придумати цікавий та простий у використанні логотип, що асоціюється зі сферою діяльності. Дуже важливо, щоб логотип добре виглядав і читався на будівельній техніці. Бажано використовувати лише два кольори.

Після детального обговорення різних варіантів Замовник затвердив наведений нижче логотип. Знак розробленого логотипу виконаний у вигляді двох стилізованих гаків баштового крана, які при з'єднанні утворюють знак нескінченності.

Як писав Аристотель: «Безкінечність, існує завжди, адже яким би не було число, завжди знайдеться число більше цього...». Нескінченність відображає роботу без обмежень, т.к. знак нескінченності у далекі часи замислювався як символ, що вказує на неможливість вказати межі, чисельні чи кількісні заходи. Значення нескінченності - це постійне зростання, розвиток та рух компанії вперед.

Колірне рішення логотипу виконане в помаранчевому та сірому кольорах. Помаранчевий колір логотипу відображає оптимізм, життєлюбність та радість, що дуже важливо у сфері послуг. Сірий – безпека, надійність, інтелект, гідність, завершеність, твердість, практичність.

Шрифтове написання назви “УБМ-ГРУП / UBM GROUP” розроблено дизайнерами нашої студії та виконане у строгому стилі.



Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98