ЗАМОВИТИ

Логотип студії флористики Київ Україна

Розробка логотипу:

Студія флористики “МУЗИКА КВІТІВ” (Україна, м. Київ) була створена у 2003 році. За час своєї роботи студія виконала безліч флористичних проектів, здобула досвід в оформленні квітами, декором для весіль, ювілеїв, днів народжень, виставок, а також в озелененні офісів.

До нашої студії звернулися за розробкою візуального образу компанії – розробкою логотипу для нового сайту. Замовником було поставлено завдання придумати цікавий та простий у використанні логотип, що асоціюється зі сферою діяльності.

Після детального обговорення різних варіантів, Замовник затвердив наведений нижче логотип. Знак розробленого логотипу виконаний у вигляді з'єднання скрипкового ключа та квіточки для відображення сенсу назви студії.

Колірне рішення логотипу виконане у двох кольорах: чорний та рожевий. Чорний колір логотипу відображає строгість та солідність. Рожевий колір - символізує жіночність, витонченість, красу, ніжність та романтичність. Він говорить про те, що Клієнт отримує не лише послугу з оформлення, а й турботу.

Шрифтове написання назви “МУЗИКА КВІТІВ” розроблено дизайнерами нашої студії та виконане у строгому стилі.



Основні послуги студії флористики “МУЗИКА КВІТІВ” (Україна, м. Київ):

Відгук:

П.І.Б.: Євгенія Фурман

Компанія: Дизайн студія "Музика квітів"

Посада: Директор

Країна, місто: Україна, м. Київ

Велике дякую за створення нового логотипу для моєї студії, роботу було виконано з урахуванням усіх моїх побажань. Результат мене дуже тішить. Рекомендую студію!

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98