ЗАМОВИТИ

Логотип фірмовий стиль презентація юридична компанія Київ Україна

Розробка логотипу:

Юридична компанія «DIKE» (Україна, м.Київ) заснована практикуючими юристами та адвокатами. Компанія надає якісні юридичні послуги для фізичних та юридичних осіб. Компанія має багаторічний досвід роботи на ринку юридичних послуг і спеціалізується на захисті інтересів кредитора у зобов'язанні, що виникло на підставі договору або закону, в тому числі, стягненням боргу з боржників за кредитними договорами, а також стягнення боргу в порядку регресу з осіб, винних у дорожньому -транспортній пригоді, та страховиків, які застрахували цивільно-правову відповідальність, особи відповідальної за заподіяну шкоду.

У нашу студію звернулися за розробкою візуального образу бренду - створенням логотипу та фірмового стилю. Замовником було поставлено завдання придумати цікавий та простий у використанні логотип, що асоціюється зі сферою діяльності.

Після детального обговорення різних варіантів, Замовник затвердив наведений нижче шрифтовий логотип, в якому буква “D” виконана у вигляді пера ручки, а буква “I” у вигляді юридичної книги. Загальний вигляд логотипу відображає образ вірного та надійного партнера, який завжди працює на повну силу.

Колірне рішення логотипу виконане в темно-сірому та золотистому кольорі. Перший колір логотипу відображає строгість та солідність центру. Золотистий колір відображає високу якість послуг компанії та створює позитивні емоції. Він викликає приємні відчуття та символізує рух, радість та оптимізм.

Шрифтове написання назви “DIKE” у логотипі розроблено дизайнерами нашої студії та адаптовано під загальний стиль бренду. Для розшифровки діяльності комплексу було прийнято використовувати в логотипі дескриптор “ЮРИДИЧНА КОМПАНІЯ”.


Розробка фірмового стилю:

Особливу увагу хочеться приділити фірмовому стилю, який відображає динаміку розвитку бренду. В рамках замовлення розроблено стандартний набір документів: візитні картки, конверт, фірмовий бланк. Розроблений фірмовий стиль, що складається з динамічних ліній, відображає оперативне надання послуг. Основною відмінністю стилю є строгість і запам'ятовуваність.



Розробка дизайну презентації:

Дизайн презентації компанії був розроблений на основі логотипу та фірмового стилю. Презентація розповідає про компанію потенційним партнерам та клієнтам. Створення дизайну та оформлення презентації було виконано у PowerPoint та PDF на 8 сторінок. Весь процес розробки поетапно узгоджувався із Замовником.



Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98