ЗАМОВИТИ

Логотип персонаж дизайн етикетки ковбаса

Розробка логотипу:

ТМ “Ділова Господиня” – новий бренд ковбасних виробів від ВАТ “Кременчукм'ясо” (ТМ “Фарро”), Україна. Ідея створити нову марку виникла для того, щоб виділити окремий продукт середнього цінового сегмента хорошої якості за доступною ціною. Покупець – господиня середнього класу, працює в офісі або на виробництві, поєднує роботу та сім'ю, завжди поспішає і їй зручно купувати цю продукцію. Загалом планується продавати під ТМ “Ділова Господиня” 30-40 найменувань ковбасної продукції.

До нашої студії звернулися за розробкою візуального образу бренду – створенням логотипу, фірмового стилю та етикетки. Замовником було поставлено завдання придумати цікавий, стильний та простий у використанні логотип.

Після детального обговорення різних варіантів Замовник затвердив наведений нижче логотип. Знак розробленого логотипу виконано у вигляді овалу, в якому знаходиться монограма "ДГ".

Шрифтове написання назви в логотипі “Ділова Господиня” розроблено дизайнерами нашої студії та виконано таким чином, щоб на підсвідомому рівні читався вираз “Ділова ковбаса”, який позначає ділову жінку.

Колірне рішення логотипу виконане в червоному кольорі, який відображає свіже м'ясо, інновації, стабільність та лідерство бренду.



Розробка дизайну етикетки:

У процесі розробки дизайну етикетки разом із Замовником було опрацьовано понад п'ять різних концепцій оформлення продукції. Як ключову фігуру було вирішено використовувати персонажа – малюнок ділової, молодої та привабливої господині. Для загального фону було розроблено патерн у вигляді ділових елементів (портфель, крісло, окуляри, годинник, бейдж тощо), що відображає загальну філософію назви бренду. У нижній частині етикетки розміщено назву ковбаси та сорт. Решта інформації, включаючи виробника, знаходиться на звороті етикетки.

При розробці бренду ми насамперед відштовхувалися від очікувань цільової аудиторії. У рамках комплексного вирішення даної маркетингової задачі, нами було розроблено унікальний образ бренду, що розкриває високий характер пропозиції продукції, що випускається.



Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98