ЗАМОВИТИ

Логотип фірмовий стиль IT продукт з біометричної ідентифікації особистості

Розробка логотипу:

BAS plus (Biometric Authentication Solution) – IT продукт з біометричної ідентифікації особистості.

У нашу студію звернулися за розробкою візуального образу продукту - створенням логотипу та фірмового стилю. Замовником було поставлено завдання придумати цікавий та простий у використанні логотип, що асоціюється зі сферою діяльності.

Після детального обговорення різних варіантів Замовник затвердив наведений нижче логотип. Знак розробленого логотипу виконаний у вигляді абстрактної об'ємної фігури, що відображає процес біометрії.

Колірне рішення логотипу виконано у чотирьох кольорах: відтінках зеленого та сірого. Зелений у психології є символом м'якості та спокою, він заспокоює та створює відчуття гармонії та довіри. Сірий - безпека, надійність, інтелект, гідність, завершеність, твердість, практичність.

Шрифтове написання назви ”BAS plus” у логотипі розроблено дизайнерами нашої студії та адаптовано під загальний стиль бренду. Для розшифровки діяльності було прийнято використовувати у логотипі дескриптор “BIOMETRIC AUTHENTICATION SOLUTION”.



Розробка фірмового стилю:

Особливу увагу хочеться приділити фірмовому стилю, який дизайнери студії пропрацювали досить ретельно. В рамках замовлення було розроблено стандартний набір документів: візитні картки, конверти, фірмовий бланк, папка та презентація. Розроблений фірмовий стиль з елементами ліній, що перетинаються, підкреслює сферу діяльності компанії у сфері розробки та впровадження нових продуктів і технологій.



Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98