ЗАМОВИТИ

Логотип фірмовий стиль фізична реабілітація physical therapy personal fitness

Розробка логотипу:

Центр PHYSIOLAB - physical therapy & personal fitness. Фізична реабілітація - використання фізичних вправ, а також природних факторів у комплексному процесі відновлення здоров'я, фізичного стану та працездатності з лікувальною та профілактичною метою.

У нашу студію звернулися за розробкою візуального образу центру – створенням логотипу та фірмового стилю. Замовником було поставлено завдання придумати цікавий та простий у використанні логотип, що асоціюється зі сферою діяльності.

Після детального обговорення різних варіантів Замовник затвердив наведений нижче логотип. Знак розробленого логотипу виконано у вигляді абстрактної об'ємної фігури, що відображає процес фізичної реабілітації, тобто. рух частин тіла (ноги, руки).

Колірне рішення логотипу виконане у чотирьох кольорах: відтінках сірого та помаранчевого. Сірий – безпека, надійність, інтелект, гідність, завершеність, твердість, практичність. Помаранчевий колір відображає високу якість послуг центру та створює позитивні емоції.

Шрифтове написання назви ”PHYSIOLAB” у логотипі розроблено дизайнерами нашої студії та адаптовано під загальний стиль бренду. Для розшифровки діяльності було заведено використовувати в логотипі дескриптор “physical therapy & personal fitness”.



Розробка фірмового стилю:

Особливу увагу хочеться приділити фірмовому стилю, який дизайнери студії пропрацювали досить ретельно. В рамках замовлення було розроблено стандартний набір документів: візитні картки, конверти, фірмовий бланк. Розроблений фірмовий стиль з елементами ліній, що розходяться від знака логотипу, підкреслює сферу діяльності центру в галузі фізичної реабілітації.

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98