ЗАМОВИТИ

Логотип будівництво оформлення земельної ділянки розробка проектної документації

Розробка логотипу:

Компанія “UNIVERSAL DEVELOPMENT” (Україна, м. Київ) пропонує всі види будівництва - від оформлення земельної ділянки та розробки проектної документації, підготовчих робіт, будівництва, реконструкції та до повного введення об'єкта в експлуатацію.

>

До нашої студії звернулися за розробкою візуального образу компанії – створенням логотипу. Замовником було поставлено завдання придумати цікавий, красивий і логотип, що запам'ятовується.

Після детального обговорення різних концепцій логотипу Замовник затвердив наведений нижче варіант. Знак розробленого логотипу виконано у вигляді монограми з початкових літер назви компанії “U+D”.

Колірне рішення логотипу виконане у двох кольорах: жовтий, синій та блакитний. Жовтий колір логотипу відображає оптимізм, життєлюбність та радість, що дуже важливо у сфері послуг. Синій колір асоціюється із авторитетністю, надійністю, впевненістю. Він справляє враження спокою, незворушності та порядку. Блакитний – колір чистоти та легкості, він говорить про надійність та стабільність бренду.

Шрифтове написання назви “UNIVERSAL DEVELOPMENT” розроблено дизайнерами нашої студії та виконане у строгому стилі.



Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98