ЗАМОВИТИ

Логотип міжнародного сайту знайомств

Розробка логотипу:

Ресурс ateDate.com - міжнародний сайт знайомств. Суть назви “ateDate” у цьому, що наголос поставлено слово Date, від російського " зустрічатися " , а " ate " - перекладатися як " їсти " у минулому времени.

До нашої студії звернулися за розробкою візуального образу – створенням логотипу. Замовником було поставлено завдання придумати цікавий, красивий і логотип, що запам'ятовується, з ідеєю. Як написав Замовник: “Логотип має бути цікавим і запам'ятовуємося як для молодих прогресивних користувачів (наприклад, 28-річного айтішника, який живе в Нью Йорку), так і таким, що не лякає для 68-річного пенсіонера з Німеччини”.

Після детального обговорення різних концепцій логотипу Замовник затвердив наведений нижче варіант. Фішкою логотипу є стилізація серця у буку “D”.

Колірне рішення логотипу виконане в синьому та оранжевому кольорі. Синій колір асоціюється з авторитетністю, надійністю, впевненістю, а також говорить про надійність та стабільність сайту. Помаранчевий колір логотипу відображає оптимізм, життєлюбність та радість, що дуже важливо у сфері знайомств.

Шрифтове написання назви “ateDate.com” розроблено дизайнерами нашої студії.



Відгук:

П.І.Б.: Boss

Компанія: www.atedate.com

Посада: Керівник

Місто: м. Москва, Росія

Хочемо подякувати www.logomaster.ua за розробку логотипу для міжнародного сайту знайомств atedate.com.

До цієї компанії ми звернулися після тривалих пошуків фахівців, які зможуть виконати логотип з усіма нашими побажаннями, поєднуючи простоту та унікальність логотипу на ринку як у даний час, так і в майбутньому. Після 2-х місяців пошуку, серед приблизно 10 студій веб-дизайну, нам порадили www.logomaster.ua, оскільки вони вже успішно зробили проект для наших партнерів і замовники залишилися задоволені роботою.

Після короткого (але детального!) технічного завдання з нашого боку, за 10 днів логотип був уже у нас. Було важко вибрати єдиний варіант, деякі деталі в обраному логотипі хотіли переробити, але всі спірні моменти були аргументовано роз'яснені як замовнику, і на даний момент, ми задоволені тим, що саме нам порадили в logomaster. Ціна/рядок/якість/адекватність - це те, через що можна звертатися до цієї компанії.

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98