ЗАМОВИТИ

Дизайн упаковки кави логотип бренд coffee Italy

Розробка логотипу:

ТМ “RAFF Coffee” – кава AROMA PIU (blended and roasted in Italy).

До нашої студії звернулися за розробкою візуального образу бренду – створенням логотипу та дизайну упаковки.

Замовником було поставлено завдання придумати цікавий та простий у використанні логотип. Після детального обговорення різних варіантів Замовник затвердив наведений нижче логотип. Знак розробленого логотипу виконаний у вигляді персонажа – почесного графа у двокутнику з пером (збиральний універсальний образ), для відображення високого статусу продукту та багаторічної історії бренду.

Шрифтове написання назви “RAFF Coffee” у логотипі розроблено дизайнерами нашої студії та адаптовано під загальний стиль бренду.

Пошук кольорового рішення для цього проекту виявився захоплюючим і дуже непростим. Ми перебрали багато поєднань кольорів і зупинилися на темно-синьому кольорі. Цей колір асоціюється із силою, важливістю, авторитетністю, надійністю та впевненістю.



Розробка дизайну упаковки кави:

Розробка дизайну упаковки кави виявилася складним та цікавим завданням. Разом із Замовником було опрацьовано декілька різних концепцій. При розробці бренду ми насамперед відштовхувалися від очікувань цільової аудиторії та загальних тенденцій світового ринку цього продукту. В рамках комплексного вирішення даної маркетингової задачі, нами був розроблений унікальний образ бренду, що розкриває високий характер пропозиції та натуральність продукції - кави.



Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98