ЗАМОВИТИ

Логотип магазину екстремальний спорт райдер

Розробка логотипу:

Магазин ”BANZAY SKATEBOARD” (Австралія, м. Перт) – займається продажем скейтбордів та всієї можливої екіпіровки для райдерів. Магазин був заснований командою хлопців, по-справжньому захоплених екстремальним спортом. Тут працюють професійні консультанти, які будуть раді поділитися з вами своїм досвідом та допомогти з вибором.

До нашої студії звернулися за розробкою візуального образу магазину – розробкою логотипу. Замовником було поставлено завдання: вигадати стильний, цікавий і простий у використанні логотип.

Після детального обговорення різних варіантів Замовник затвердив наведений нижче логотип. Знак розробленого логотипу виконаний у вигляді з'єднання пагоди та скейтборду, що відображає сферу діяльності магазину.

Колірне рішення логотипу виконане в оранжевому та сірому кольорі. Помаранчевий колір викликає приємні відчуття та символізує активний вид спорту, здоров'я, радість та оптимізм. Так само це колір лідерства та традицій, він відображає надійність та високу якість продукції. Сірий - надійність, гідність, завершеність, твердість, практичність.

Шрифтове написання назви ”BANZAY SKATEBOARD” у логотипі розроблено дизайнерами нашої студії та адаптовано під загальний стиль бренду.



Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98