ЗАМОВИТИ

Логотип міжнародна національно-патріотична оборонно-спортивна громадська організація

Розробка логотипу:

Українське козацтво - міжнародна національно-патріотична та оборонно-спортивна громадська організація, спадкоємець та продовжувач ідейних, духовних та моральних засад українських козаків. Українське козацтво є об'єднанням громадян для задоволення та захисту своїх законних, соціальних, національно-культурних, творчих, освітніх, наукових, оздоровчих та спортивних інтересів та є добровільною, незалежною, благодійною, позапартійною громадською організацією.

До нашої студії звернулися за розробкою логотипу для “Київська столична організація Українського козацтва” та “Департаменту медицини”.

У першому логотипі в центрі знаходиться Архангел Михайло, який символізує світлі сили. Фігура Архангела Михайла виконана в княжій сорочці, військовому одязі з обладунками. У правій руці Архангела Михаїла — повернутий убік меч, символ захисту, у лівій — щит у золотому обрамленні із зображенням золотого хреста, символу Світла та Християнської віри. Червоний плащ, за давньоруською традицією, скріплений золотою фібулою.

У другому логотипі використано символ медицини – хрест і під ним козацькі клейноди.

Колірне рішення логотипу виконане у темно-малиновому та жовтому кольорі та відображає спадщину українських козаків.



Розробка дизайну грамоти:


Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98