ЗАМОВИТИ

Логотип фірмовий стиль Адвокатське об"єднання Київ Україна

Розробка логотипу:

Адвокатське об'єднання “LAW & BUSINESS” (Україна, м.Київ) надає юридичні послуги лише у тих сферах, у яких має винятковий досвід та спеціалізацію. Компанія об'єднує фахівців, які ведуть практику в таких галузях права, як: вирішення спорів, захист бізнесу, сімейне та спадкове право, кримінальне право.

До нашої студії звернулися за розробкою візуального образу об'єднання – створенням логотипу та фірмового стилю. Замовником було поставлено завдання придумати цікавий та простий у використанні логотип, що асоціюється зі сферою діяльності.

Після детального обговорення різних варіантів Замовник затвердив наведений нижче логотип, що складається зі знака та шрифтового написання назви. Знак виконаний у вигляді стилізації символу параграфа з динамічних стрілок, одна з яких виконана у вигляді сходів (сходи, що відбивають сходження). Відомо, що в американців і європейців знак асоціюється з юриспруденцією, оскільки він застосовується для членування розділів тільки в текстах законів і підзаконних актів. Таким чином, загальний вигляд логотипу відображає об'єднання фахівців для допомоги та оперативного вирішення юридичних питань Клієнта.

Колірне рішення логотипу виконане в синьому та оранжевому кольорі. Синій колір асоціюється із силою, важливістю, авторитетністю, надійністю, впевненістю. Синій - колір моря та неба. Він справляє враження спокою, незворушності та порядку. Помаранчевий колір асоціюється з відкритістю, сучасним мисленням та відображає розумну ефективність.

Шрифтове написання назви “LAW & BUSINESS” у логотипі розроблено дизайнерами нашої студії та адаптовано під загальний стиль бренду. Для розшифровки діяльності було використано в логотипі дескриптор “ATTORNEYS”.



Розробка фірмового стилю:

Особливу увагу хочеться приділити фірмовому стилю, який дизайнери студії пропрацювали досить ретельно. В рамках замовлення розроблено стандартний набір документів: візитні картки, конверти, фірмовий бланк, папка. Розроблений фірмовий стиль наголошує на юридичній сфері діяльності.



Розробка бренду бука:

Протягом двох тижнів було виконано завдання щодо створення та погодження бренд бука. Особливу увагу Замовник просив приділити опису логотипу та його нанесенню на різні площини, опису фірмового стилю, з яким відвідувач зустрінеться в інтер'єрі магазину, одязі персоналу та інше.



Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98