ЗАМОВИТИ

Логотип стиль Синагога Тора Центр релігійна громада юдеїв Київ Україна

Розробка логотипу:

KEDEM / Синагога. Тора Центр – релігійна громада юдеїв у Києві (Україна). Сфера діяльності - надання всього спектру релігійних єврейських послуг, освітній та культурний центр для різного віку, об'єднання людей.

У нашу студію звернулися за розробкою візуального образу громади – створенням логотипу та фірмового стилю. Замовником було поставлено завдання придумати унікальний і простий у використанні логотип, який виглядає солідно (оскільки це релігійна організація), сучасно (орієнтовані на молодь), лаконічно, цікаво та солідно.

Після детального обговорення різних варіантів Замовник затвердив наведений нижче шрифтовий логотип, в якому буква D стилізована під менору (центр єврейського життя), а остання буква М стилізована під книгу (знання, розвиток) і сонце (світан, можливості) для всіх, рух уперед).

Колірне рішення логотипу виконане в синьому та золотистому кольорі. Синій колір асоціюється із силою, важливістю, авторитетністю, надійністю, впевненістю. Синій - колір моря та неба. Він справляє враження спокою, незворушності та порядку. Золотистий колір асоціюється з відкритістю, сучасним мисленням та відображає розум та ефективність.

Шрифтове написання назви “KEDEM” у логотипі розроблено дизайнерами нашої студії та адаптовано під загальний стиль бренду. Для розшифровки діяльності було використано в логотипі дескриптор “Синагога. Тора Центр.



Розробка фірмового стилю:

Особливу увагу хочеться приділити фірмовому стилю, який дизайнери студії пропрацювали досить ретельно. В рамках замовлення було розроблено стандартний набір документів: візитні картки, конверти, фірмовий бланк. Розроблений фірмовий стиль із елементом відкритої книги підкреслюють сферу діяльності центру.



Відгук:

П.І.Б.: Гончарук Надія

Компанія: Кедем

Посада: Керівник проектів

Дякую за розробку логотипу та фірмового стилю, за нестандартні ідеї та рішення, креативність та за те, що дотримані всі терміни.

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98