ЗАМОВИТИ

Логотип фірмовий стиль бренд бук Attorneys Association Київ Україна

Розробка логотипу:

Attorneys' Association “T.O.RULE” (Україна, м.Київ) надає юридичні послуги. Компанія об'єднує фахівців, які ведуть практику в таких галузях права, як: кримінальне право, вирішення спорів, захист бізнесу.

До нашої студії звернулися за розробкою візуального образу об'єднання – створенням логотипу та фірмового стилю. Замовником було поставлено завдання придумати цікавий та простий у використанні логотип.

Після детального обговорення різних варіантів Замовник затвердив наведений нижче шрифтовий логотип.

Колірне рішення логотипу виконане в чорному та сірому кольорі. Чорний та сірий колір асоціюється із силою, важливістю, авторитетністю, надійністю, впевненістю.

Шрифтове написання назви “T.O.RULE” у логотипі розроблено дизайнерами нашої студії та адаптовано під загальний стиль бренду.



Розробка фірмового стилю:

Особливу увагу хочеться приділити фірмовому стилю, який дизайнери студії пропрацювали досить ретельно. В рамках замовлення розроблено стандартний набір документів: візитні картки, конверти, фірмовий бланк, папка. Розроблений фірмовий стиль наголошують на оперативній роботі об'єднання.



Створення брендбука:

Протягом двох тижнів було виконано завдання зі створення та узгодження бренд бука. Особливу увагу Замовник просив приділити опису логотипу та його нанесення на різні площини, опис фірмового стилю, ділової документації.



Відгук:

П.І.Б.: Костинюк Олег

Компанія: Адвокатське об'єднання "Т.О.РУЛ"

Посада: Партнер

Місто: Україна, Київ

За послугами LogoMaster зверталися не вперше. Наразі як результат отримали стильний та сучасний логотип адвокатської компанії.

При співробітництві з LogoMaster можна розраховувати на професійний підхід, чесність та чіткість при виконанні роботи.

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98