ЗАМОВИТИ

Логотип знахарка допомагає повернути тілесне здоров"я стражденним, красу та молодість

Розробка логотипу:

Лана Яр — улюблена дочка Рідних Богів, знахарка, яка допомагає повернути тілесне здоров'я стражденним, красу та молодість:

“… Прокидаю в кожному внутрішній стрижень, дух, чуття свого шляху та волю для його проходження. Так само є Ворожею на слов'янських Резах, рунах, каменях. Довгий шлях пробудження своїх Родових знань і сили я пройшла, набувала ясності бачення себе, свого місця в явному мірі. Таким чином повернулася, до Рідного, до Предків, до ПріРоди…

Запрошую тебе до КОЛО ПЕРУНИЦІ. Колом називаю, тому що простір цей захищений силою Богів Рідних, оберігає та дарує тепло кожному, хто прийде за допомогою, порадою, взяти для себе, свого розвитку щось важливе.”

До нашої студії звернулися за розробкою візуального образу проекту – створенням логотипу. Замовником було поставлено завдання придумати цікавий та простий у використанні логотип, що асоціюється зі сферою діяльності.

Після детального обговорення різних варіантів Замовник затвердив наведений нижче логотип, що складається з сови та блискавки.

Колірне рішення логотипу виконане в чорному кольорі. Цей колір асоціюється із силою, важливістю, авторитетністю, надійністю, впевненістю.

Шрифтове написання назви “ПЕРУНІЦА” у логотипі розроблено дизайнерами нашої студії.



Відгук:

П.І.Б.: Irina Petrenko

Компанія: Центр "ПЕРУНІЦА"

Посада: Помічник

Місто: Україна

Дякую за професіоналізм та сумлінний підхід до розробки логотипу для нашого слов'янського центру "ПЕРУНІЦА".

Все зроблено вчасно, дизайнер дуже тонко відчув наші побажання і втілив їх. Звертатимемося ще. Успіхів та процвітання вам.

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98