ЗАМОВИТИ

Логотип упаковка снеків грінки сухарики чіпси горіхи фісташки насіння Україна

Розробка логотипу:

TM “JokerS” – новий бренд на ринку снекової продукції: грінки, сухарики, чіпси, горіхи та фісташки, насіння тощо. (Україна). Снеки – це натуральні та поживні продукти в сухому вигляді, готові до безпосереднього вживання, які часто використовуються для швидкого перекусу.

До нашої студії звернулися за розробкою візуального образу бренду снекової продукції – створенням логотипу та дизайну упаковки. Замовником було поставлено завдання вигадати цікавий і простий у використанні логотип.

Після детального обговорення різних варіантів Замовник затвердив наведений нижче логотип, що складається з кола та вписаної в нього назви “JokerS”. Коло - фігура, яка не має ні початку, ні кінця, таким чином, вона асоціюється із завершеністю та нескінченністю. Коло також формою нагадує Сонце і Місяць, тому викликає почуття довіри (до якості продукції бренду).

Колірне рішення логотипу виконане в червоному кольорі. Цей колір асоціюється з лідерством, сильними чи пристрасними емоціями, такими як любов, впевненість, хвилювання та пристрасть, а також викликає у людей апетит.

Шрифтове написання назви JokerS в логотипі розроблено дизайнерами нашої студії та адаптовано під загальний стиль бренду.



Розробка дизайну упаковки грінок:

В даний час на ринку снекової продукції України спостерігається дуже високий рівень конкуренції, саме тому виробники шукають способів залучення нових покупців. Наприклад, за рахунок цікавого та унікального дизайну, розширення асортиментних позицій, застосування інструментів маркетингових комунікацій, засобів реклами та створення оригінального дизайну упаковки.

Дизайн етикетки та упаковки – сильний засіб впливу на споживача та один із основних інструментів у конкурентній боротьбі виробників. Крім функції зберігання продукції та транспортування, упаковка має привертати увагу, інформувати, викликати інтерес та стимулювати продаж бренду.

Розроблений у студії дизайн упаковки грінок “JokerS” виконаний у строгому та сучасному фірмовому стилі: логотип, яскраві та красиві зображення самих грінок + смакові відмінності. Смакова палітра також наголошується на використанні мальованих зображень добавок у дизайні упаковки.



Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98