ЗАМОВИТИ

Ціна на логотип стиль брендбук громадської організації Україна

Розробка логотипу:

Громадська організація “RISE UP” (Україна) займається реалізацією соціально-економічних проектів для соціально вразливих верств населення – навчання та перекваліфікація, допомога у веденні бізнесу, психологічний та менторський супровід.

До нашої студії звернулися за розробкою візуального образу організації – створенням логотипу, фірмового стилю, бренд бука. Замовником було поставлено завдання розробити цікавий та простий у використанні логотип.

Після детального обговорення різних варіантів Замовник затвердив наведений нижче логотип, що складається зі знака у вигляді трьох людей, які відображають зростання та розвиток людини як особистості.


Колірне рішення логотипу виконане у фіолетовому, зеленому та оранжевому кольорах. Фіолетовий – колір влади, духовності, інновацій. Викликає асоціації з силою та величчю, але діє при цьому набагато благородніше та спокійніше. Це колір успіху, мудрості та впевненості, який здатний викликати повагу у клієнтів. Зелений у психології є символом м'якості та спокою, він заспокоює та створює відчуття гармонії та довіри до компанії. Помаранчевий колір відображає високу якість послуг та створює позитивні емоції.

Шрифтове написання назви “RISE UP” у логотипі розроблено дизайнерами нашої студії та виконане у строгому стилі.




Розробка фірмового стилю:

Особливу увагу хочеться приділити фірмовому стилю, який дизайнери студії пропрацювали досить ретельно. В рамках замовлення розроблено стандартний набір документів: візитні картки, конверти, фірмовий бланк. Розроблений фірмовий стиль, що складається з різного розміру точок, що утворюють коло, відображає поєднання та взаємодію організації з населенням. Основною відмінністю стилю є простота, строгість і запам'ятовуваність.



Розробка брендбуку:

Протягом тижня було виконано завдання щодо створення та погодження бренд бука. Особливу увагу Замовник просив приділити опису логотипу та його нанесенню на різні площини, опису фірмового стилю та ділової документації.



П.І.Б.: Загарій Вадим

Компанія: ГО «РАЙЗ АП ФОНДЕЙШН»

Посада: Директор

Місто: Україна, м. Київ

Повністю задоволений співпрацею! Замовляв лого, фірмовий стиль та брендбук для організації. Виконали якісно, швидко та креативно! Буду рекомендувати до співпраці колегам та партнерам.

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98