ЗАМОВИТИ

Логотип студії таро духовний оракул магічний інструмент трансформації України

Розробка логотипу:

Студія таро “МАКОШ” (Україна) - це духовний оракул, магічний інструмент, що допомагає проаналізувати ситуацію, осмислити досвід, ухвалити рішення; вчитель, який допомагає побачити зв'язок внутрішнього шляху душі з уроками зовнішніх життєвих ситуацій; він вчить ставити правильні питання та приймати правильні рішення, удосконалюючи і логіку, та інтуїцію; провідник у світ внутрішньої трансформації.

Сутність богині Макошь - допомога діючим. Якщо ти дієш – обов'язково отримаєш допомогу. Генеральна ідея Студії Таро – незалежна та самостійна людина, яка керує власним життям.

До нашої студії звернулися за розробкою візуального образу студії – створенням логотипу. Замовником було поставлено завдання розробити цікавий та простий у використанні логотип.

Після детального обговорення різних варіантів Замовник затвердив наведений нижче логотип, що складається зі знака богині Макош. Сам знак є ромбовидним візерунком, усередині можна побачити чотири маленькі ромби, розділені хрестом. Його значення – родючість. За формою він нагадує розділений лініями ромб і символізує поле. Якщо всередині ромба є точки, знак позначає засіяне поле. На перший погляд у символі богині Макош досить складно розглянути жіночий образ. Тим не менш, у цьому талісмані укладена сила стародавньої богині, яка опікується жінкам і пряде нитки людських доль.


Колірне рішення логотипу виконане в червоному, чорному та білому кольорі. Червоний колір логотипу відображає енергію, інновації, стабільність та лідерство. Чорний колір відображає надійність та стабільність. Білий колір асоціюється з авторитетністю, надійністю, впевненістю. Він справляє враження спокою, незворушності та порядку.

Шрифтове написання назви в логотипі розроблено дизайнерами нашої студії та виконане у строгому стилі.




Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98