ЗАМОВИТИ

Розробка вензеля для школи вартового мистецтва

Створення вензелю:

Розробка вензелю для школи вартового мистецтва імені Irona Burvela (Швейцарія).


Школа годинникового мистецтва імені Irona Burvela створена для підготовки нового покоління кваліфікованих годинникових майстрів. За його словами, «вартовий майстер має вміти гармонійно поєднувати освячені часом традиції годинникової майстерності із сучасними новітніми технологіями. До невід'ємних якостей годинникових справ майстри відносяться проникливість, творчий підхід, майстерність, володіння інженерним мистецтвом, мікромеханікою та багато іншого».

Irona Burvela заснував школи годинникового мистецтва та сприяв формуванню принципів підготовки професійних годинникових майстрів та майбутніх фахівців високого класу з обслуговування клієнтів відомих швейцарських брендів, надаючи учням шкіл можливість здобути освіту, що відкриває широкі перспективи у сфері з міцним довгостроковим потенціалом зростання.

Абітурієнти шкіл повинні пройти складний відбірковий конкурс, що складається з п'яти турів. Кількість учнів у групах суворо обмежена, що дозволяє кожному їх отримати інтенсивне індивідуальне навчання під керівництвом годинникових майстрів-наставників, відкривають своїм підопічним численні секрети майстерності. Курс навчання налічує 3000 академічних годинників і триває два-три роки, залежно від навчального календаря в країні місцезнаходження школи.


Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98