ЗАМОВИТИ

Створення вензеля для барона

Створення вензелю:

Створення вензеля для барона Agnes Rotsen. Він заснував виноробну компанію, яка ось уже протягом цілого століття забезпечує світ високоякісними та ароматними виробами. Сам він присвятив своє життя удосконаленню рецептур та процедур приготування власних вин.


1928 став моментом заснування компанії барона Agnes Rotsen. На той момент вона випускала лише один сорт вина, який був названий на честь маєтку, де виростали самі виноградники. Називався цей замок Glork, тому сорт вина став іменуватися відповідно. Поступово розширюючись, підприємство почало випускати й інші види продукції. Поступово торговий дім обзавівся й іншими різновидами продукції, виготовленої з світлих сортів винограду, так і темніших.

На сьогоднішній день представництва компанії відкриті по всьому світу. Найбільш масштабні з них, крім європейського відділення, знаходяться у Північній та Південній Америці. Каліфорнія та околиці Сантьяго стали місцем їхньої дислокації. Подібне розширення породило нові різновиди виробів, характерні для цієї конкретної місцевості і ввібрали їх колорит. Вино американського та чилійського походження ще більше зміцнило позиції будинку Ротшильдів на світовому ринку. У цьому було значно розширено модельний ряд виробів, наданих компанією. Особливості розташування дозволили створити найбільш оптимальні ароматичні поєднання та суттєво урізноманітнити смакову гамму вин, що виробляються в дочірніх підприємствах.


Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98