ЗАМОВИТИ

Розробка дизайну упаковки світлодіодних ламп

Розробка упаковки:

Розробка дизайну упаковки для всієї лінійки світлодіодних ламп ТМ “Vestum”. Світлодіодна продукція представлена лампами LED. Товар орієнтований ринку України. Позиціонування бренду: доступний для всіх продукт.

Розробку упаковок доручили нашій креативній студії дизайну LogoMaster. На першому етапі роботи ми запропонували різноманітні рішення фірмового стилю для пакування. Після незначних доопрацювань, Замовник прийняв один із варіантів стилю. Затверджений фірмовий стиль є простим і незабутнім, стильним і не перевантажений графічними елементами. У результаті - ми отримали яскравий, емоційний дизайн, що привертає увагу, викликає бажання взяти в руки, розглянути ближче.


На основі фірмового стилю було розроблено дизайни упаковки для всієї лінійки продукції. Виходячи із зовнішнього вигляду, споживачеві зрозуміло, що це якісний та технологічний продукт, який приємно та цікаво тримати в руках. Так само варто відзначити, що такий важливий фактор - з упаковки дуже легко зчитується основна базова інформація: цоколь, потужність і яскравість. Дизайн упаковки символізує технологічність та інноваційність продукту. Червоний колір у дизайні привертає увагу споживача на прилавку магазину. Людина відчуває задоволення та радість від купівлі цього товару.


Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98