ЗАМОВИТИ

Логотип етикетка олії соняшникової Китай Україна

Розробка логотипу:

ТМ "ЛЕЛІЙКА / LELEIKA" - олія соняшникова, яка буде продаватися на ринку Китаю. Торгова марка зареєстрована в Україні та Китаї. Продукцію виробляє компанія «УКРОЛІЯ» (Україна).

У нашу студію звернулися за розробкою візуального образу бренду олії - створенням логотипу та етикетки. Замовником було поставлено завдання створити цікавий, красивий і логотип, що запам'ятовується в слов'янській тематиці.

До розробки логотипу бренду Замовником були висунуті наступні вимоги - простий у використанні образ, що запам'ятовується. Головне – це простота у способі майбутнього нанесення цього логотипу на етикетку та упаковку товару (коробки). Тому було прийнято рішення розробити суто шрифтовий варіант логотипу. Написання назви “ЛЕЛЕЙКА / LELEIKA” у логотипі розроблено дизайнерами нашої студії та виконано у слов'янському стилі.



Розробка дизайну етикетки:

В основі дизайну етикетки лежить розроблений у нашій студії унікальний фірмовий стиль - петриківський розпис із квітами соняшника. У колірній гамі використовуються блакитні та жовті кольори, які дуже добре сприймаються у Китаї. Текстове написання «ОЛІЯ СОНЯШНИКОВА РАФІНОВАНА ДЕЗОДОРОВАНА» та, відповідно, «SUNFLOWER OIL REFINED DEODORIZED» було розміщено у добре видимій частині етикетки для швидкої ідентифікації продукту.

В рамках замовлення були розроблені етикетки для олії соняшникової рафінованої для об'ємів 1 та 5 літрів. Для кожного обсягу передбачено два види етикеток: українсько-англійська та китайсько-англійська. Для літрової етикетки пляшки використовується плівка, а для п'ятилітрової – самоклейка.

ТМ “LELEIKA” - MADE IN UKRAINE!



Відгук:

П.І.Б.: Федотов Сергій Вікторович

Компанія: Jiangsu Fuyang International Trade Co, Ltd (China)

Посада: Директор з розвитку бізнесу

Країна: Китай

“…Уявити страшно мені тепер,
Що я не ту відчинив би двері,
Іншою б вулицею пройшов,
Тебе не зустрів, не знайшов...»
Є. Долматовський, пісня «Випадковість»

Історія мого знайомства з компанією «FloMaster & LogoMaster Studio» проста та тривіальна, але повчальна. В її основі була необхідність створення для моєї компанії Jiangsu Fuyang International Trade Co., Ltd (Китай) серії етикеток для соняшникової олії, що експортується нами з України до Китаю під власним брендом (PRIVAT LABEL). Тобто мені були необхідні фахівці, здатні з нуля створити торгову марку для продукції, орієнтовану на міжнародний ринок.

Як зазвичай ми шукаємо постачальника послуг? Інтернет-GOOGLE-пошук послуги «Розробка торгової марки, логотипу, дизайну етикетки» - і, як результат, безліч фірм, що працюють у цьому напрямку. Дзвони, знайомся, пояснюй свою проблему, роби вибір. Я уточнив би: «Правильний вибір». Спочатку я помилився, обравши не ту компанію. Нестерпний біль розчарування не дозволяє мені назвати справжню назву цієї фірми. Обмежусь класичним – студія «Х», де «Х» зовсім не ікс. Як це часто буває – я купився на низьку ціну (а й сивина у скронях, і біс усі ребра перерахував). Іншим аргументом на користь студії «Х», була відсутність «виносу мозку» при спілкуванні – хлопці мене розуміли не те, що з півслова, а абсолютно без слів. Тоді я подумав: «Оце рівень! Оце професіоналізм! А так взагалі буває?». Результат їхньої роботи перевершив усі мої гірші очікування. Не вдаючись у детальний опис їхньої «праці», щоб не травмувати психіку шановного читача, можу лише відзначити, що тирати картинки та шрифти з інтернету (видаючи їх за оригінали), складати з них колажі (називаючи це дизайном) і брати за це гроші ( !!!) було б недостойно навіть для Остапа Бендера. Гроші витрачені, час втрачено, розуму побільшало.

Дзвоню у «FloMaster & LogoMaster Studio». Керівник Волхонський Андрій на передовий спілкування з клієнтом. Приємно! Дроб його уточнюючих питань б'є на поразку, і я ховаюся в «окопі», щоб складати грамотне технічне завдання. Антон Різванов – дизайнер моїх етикеток безжально тримає мене в тонусі, щодня щось узгоджуючи, пропонуючи, критикуючи, при цьому без будь-якої гордовитості та впертості (властивої багатьом діячам мистецтва) приймає мої зауваження та побажання. Працюючи з цими хлопцями, я як член їхньої команди на час проекту. Мені це лестить! Про результат їхньої роботи можу сказати коротко: «Не соромно показати англійській Королеві!»

Роблячи висновок, як навчали в школі при листі творів, хочеться ще раз нагадати шановному читачеві, що довіряти вирішення своїх проблем потрібно лише професіоналам. Знайти їх дуже не просто, але гарна новина в тому, що самих ви вже знаєте. Це команда "FloMaster & LogoMaster Studio".

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98