ЗАМОВИТИ

Дизайн упаковки світлодіодних ламп LED Київ Україна

Розробка концепції дизайну упаковки:

TM “NEOMAX” займається виробництвом світлодіодної, освітлювальної продукції. Led освітлення представлене на ринку України з 2015 року. Це надійні, довговічні та економічні джерела світла, які застосовують у різних сферах діяльності людини. Цілі компанії: забезпечити якісними, світлодіодними освітлювальними приладами кожну українську родину. Це дозволить зменшити витрати на енергоспоживання не лише конкретної родини, а й держави загалом.

Наша студія дизайну LogoMaster (Україна, м.Київ) брала участь у розробці концепції дизайну для TM “NEOMAX”. Результат роботи наведено нижче.


Економічність, енергоефективність, природна кольоропередача та екологічність LED-ламп під брендом “NEOMAX” дозволяють заощадити, дарують затишок та забезпечують безпеку в будинку. При використанні на виробництві, LED-лампи підвищують рентабельність бізнесу та роблять робочий процес більш комфортним та ефективним, знижуючи стомлюваність персоналу. На сьогоднішній день це найкраще рішення для освітлення будь-яких приміщень.

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98