ЗАМОВИТИ

LED лампи 15W Е27 упаковка дизайн світлодіодний лампи Україна Київ

Розробка дизайну упаковки:

TM "SIVIO" займається виробництвом світлодіодної, освітлювальної Led продукції. Цього року торгова марка SIVIO представила на ринку світлодіодної продукції нову серію світлодіодних ламп. Корпус лампи Е27 складається з алюмінію та теплорозсіюючої пластмаси, що дозволяє чіпу швидше охолоджуватися. За рахунок незначного зменшення вмісту алюмінію в корпусі та зменшення гарантійного терміну ціна ламп зменшилася. Ресурс роботи складає 30 000 год. Дана модель ламп світить на 150W, споживаючи всього 15W.

Розробку дизайну упаковки доручили нашій студії дизайну LogoMaster (Україна, Київ). Спочатку розробили різні рішення фірмового стилю для упаковки. Після незначних доопрацювань, Замовник прийняв один із варіантів стилю. Затверджений фірмовий стиль є простим і незабутнім, стильним і не перевантажений графічними елементами.

Світлодіодні лампи вже давно прийшли на зміну традиційним лампам розжарювання, а також люмінесцентним і галогенним лампам. На сьогоднішній день цей вид освітлення вважається найсучаснішим і поєднує у собі всі позитивні якості своїх попередників. Лампи, які використовують світлодіоди, мають рівномірне, приємне оку свічення, з високим індексом передачі кольору протягом усього терміну служби. Крім того, вони миттєво спалахують при включенні. Світлодіодні лампи LED – це справжній прорив у освітленні та високий показник досконалості сучасних технологій.

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98