ЗАМОВИТИ

Дизайн етикетки натуральна косметика сонцезахисна зимова Україна

Розробка дизайну етикетки:

ТМ «ЯКА» - натуральна українська косметика.

У наш час уже нікого не здивує підбір косметики «за типами шкіри». Сонцезахисна або зимова косметика – тренди, до яких ми звикли та постійно використовуємо.

ТМ «ЯКА» звернулася до нашої студії за розробкою концепції дизайну етикетки для кліматичної косметики. Кліматична чи «регіональна» косметика, це не просто новий тренд, це відповідь на запит споживача про засоби, які підходять особисто для нього, склад яких враховує місце проживання людини, кліматичний пояс чи специфічні природні умови. Абсолютно логічно, що крем для обличчя, яким користується мешканка туманного Лондона, відрізнятиметься від того, що підійде іспанці, яка живе в сонячній Барселоні.

Роботу з розробки концепції дизайну етикетки кліматичної косметики ми проводили на основі “Зволожуючої піни для вмивання з пантенолом” для південного регіону України (Одеса та Одеська область). На розгляді Замовнику було запропоновано 7 різних варіантів оформлення з тематикою регіону - море, вода і т.д.. Після детального аналізу та опитування цільової аудиторії було затверджено нижченаведену етикетку, на якій зображено стилізований захід сонця в морі. Концепція, на пряму, відображає регіональну кліматичну косметику, яка захищає шкіру людини, яка живе в цьому регіоні, і створює певний бар'єр «поганим» погодним умовам та максимально використовує «корисні» для шкіри погодні явища.


Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98