ЗАМОВИТИ

Дизайн комерційної пропозиції КП товарів медичного призначення медикаменти лабораторне обладнання мікроскопи аналізатори дезінфекційні засоби медичний одяг

Розробка дизайну комерційної пропозиції (КП):

Розробка концепції дизайну та оформлення комерційної пропозиції (КП) для ПНВП «ГАЛІС» – рішення «під ключ» усіх проблем медичних закладів. Компанія «ГАЛІС» – це підприємство, яке спеціалізується на постачанні товарів медичного призначення для державних та приватних установ. Основні групи: медикаменти, медичне та лабораторне обладнання, мікроскопи, аналізатори, медичні та лабораторні меблі, дезінфекційні засоби, медичний одяг, повний спектр товарів для стоматології - від установки до пульпоекстрактора, одноразові вироби (шприци, рукавички, перев'язка, клейонка тощо) .).

Комерційна пропозиція (КП) – різновид продає тексту, адресованого потенційному покупцю з описом та рекламою запропонованого товару чи послуги. Комерційна пропозиція зберігається у форматі .pdf і поширюється через поштові розсилки або особисті повідомлення в соціальних мережах або месенджерах.


Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98