ЗАМОВИТИ

Створення бренду Shimano. Історія легенда бренду ШІМАНО. Логотип Shimano

Shimano, Inc. — японська компанія, один із найбільших у світі виробник обладнання для велосипедів, а також спорядження для риболовлі та сноубордингу. Штаб-квартира – в Осаці.

Заснована у лютому 1921 року.

Голова ради директорів компанії – Йосідзо Сімано (Yoshizo Shimano). Президент - Йодзо Сімано (Yozo Shimano).

З моменту заснування компанія пройшла великий шлях, поступово розширюючи виробництво та вплив на японському, американському та європейському ринках. Історія компанії налічує вже понад 80 років. Засноване в 1921 р. в Японії одним із братів Шозабуро Шимано виробництво велосипедних компонентів під торговою маркою «3.3.3» змогло розвинутись до величезних масштабів до кінця 20 століття.

З кінця 60-х років спеціальне відділення компанії - Shimano Adachi - починає випуск рибальських спінінгів та котушок. Незабаром вони представили нову серію вудлищ із поліестерного склопластику та котушок GS.

Вперше продукція Shimano була представлена на європейському ринку в 1974 р. У 1980 р. силами інженерів і дизайнерів компанії було створено зразок котушки Aero, який мав встановити рекорд по дальності закидання. Shimano вже майже півстоліття є провідним світовим виробником рибальських снастей та амуніції. У нього поділи та свої представники по всьому світу.

На сьогоднішній день фірмою Shimano випускається продукція окремими каталогами для Японського, Північно- та Південноамериканського, Європейського та Австралійського ринків. На честь 70-річчя компанія була перейменована в Shimano Inc.

Зараз Shimano – це найбільша корпорація, кількість співробітників якої становить понад 5000 осіб, а дистриб'юторська мережа покриває понад 40 країн.


Замовити створення бренду в студії брендингу та графічного дизайну LogoMaster Studio
Ви можете за телефоном: +38 067 799-84-98.

Повна контактна інформація у розділі "Контакти".


Повернутися на сторінку "Легенди брендів"

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98